<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2024 252

Коаліція дронів офіційно розпочала роботу в рамках Контактної групи – Міноборони

Міністр Рустем Умєров підписав відповідний лист.

9cbe0d907cc9036d3a3becc7825e701b_18.02.24

Коаліція дронів офіційно стартувала у рамках роботи Контактної групи з питань оборони України. Міністр оборони України Рустем Умєров підписав відповідний лист про наміри й висловив вдячність співлідерам Коаліції дронів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Міноборони.

Умєров висловив вдячність Латвії та Великій Британії.

"Це віха на шляху до досягнення технологічної переваги над нашим ворогом. Серійне виробництво та постачання БПЛА значно розширюють можливості ЗСУ", - прокоментував Умєров.

Окрім Латвії, Великої Британії та України до Коаліції вже приєднались Швеція, Данія, Німеччина, Литва, Естонія та Нідерланди. Вступ до Коаліції є відкритим для інших охочих країн.

Нагадаємо, Британія і Латвія беруться до створення "повітряного флоту" для ЗСУ – Україна отримає тисячі FPV-дронів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коаліція дронів офіційно розпочала роботу в рамках Контактної групи – Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2024 252
Еще материалы раздела «Україна»