НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2024 264

Коаліція дронів офіційно розпочала роботу в рамках Контактної групи – Міноборони

Міністр Рустем Умєров підписав відповідний лист.

9cbe0d907cc9036d3a3becc7825e701b_18.02.24

Коаліція дронів офіційно стартувала у рамках роботи Контактної групи з питань оборони України. Міністр оборони України Рустем Умєров підписав відповідний лист про наміри й висловив вдячність співлідерам Коаліції дронів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Міноборони.

Умєров висловив вдячність Латвії та Великій Британії.

"Це віха на шляху до досягнення технологічної переваги над нашим ворогом. Серійне виробництво та постачання БПЛА значно розширюють можливості ЗСУ", - прокоментував Умєров.

Окрім Латвії, Великої Британії та України до Коаліції вже приєднались Швеція, Данія, Німеччина, Литва, Естонія та Нідерланди. Вступ до Коаліції є відкритим для інших охочих країн.

Нагадаємо, Британія і Латвія беруться до створення "повітряного флоту" для ЗСУ – Україна отримає тисячі FPV-дронів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коаліція дронів офіційно розпочала роботу в рамках Контактної групи – Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2024 264
Еще материалы раздела «Україна»