<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанкамивсі новини дня
Політика
Європа
18.02.2024 747

Шольц прокоментував непостачання Німеччиною ракет Taurus для України

Ймовірно, рішення буде ухвалене пізніше.

97234ea6662ae1b28d05ed8062d364b5_18.02.24

Канцлеру Німеччини Олафу Шольцу на Мюнхенській безпековій конференції не сподобалося запитання про те, чому країна досі не постачає ракети Taurus нашій державі. Він наголосив, що Німеччина витрачає на зброю для України найбільше коштів після США. Пише ТСН. 

Про це пише "Європейська правда".

"Це питання (чому Німеччина не постачає Україні ракети Taurus ред.) дивне. Ви знаєте, що Німеччина витрачає (на постачання для України ред.) найбільше в Європі", – зауважив він.

Згодом він таки прокоментував причини гальмування з постачанням ракет. За його словами, для цього шукають найкращий момент, натякнувши, що прогрес буде.

"Важливо ухвалювати правильні рішення у правильний момент. І ми робимо ці рішення. Крок за кроком ми продовжуємо ухвалювати правильні рішення", – заявив він.

Нагадаємо, експерт Німецької ради з міжнародних відносин (DGAP), доктор Штефан Майстер, пояснив непостачання ракет Німеччиною. Так, Шольц побоюється такого рішення, адже реагує на настрої в німецькому суспільстві.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шольц прокоментував непостачання Німеччиною ракет Taurus для України 5.00 5 2
Політика / Європа
18.02.2024 747
Еще материалы раздела «Європа»