<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачка  Хто стане президентом РФ після Путіна – російський опозиціонер назвав прізвище  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  Не тільки високі поверхи. Яке житло перестали купувати українці під час війни  Перші винищувачі F-16 від Данії будуть в Україні вже найближчим часом — Зеленськийвсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2024 861

Нові подробиці знищення російського корабля "Цезар Куніков": відсторонили адмірала Чорноморського флота

Десантний корабель вночі 12 лютого вийшов із Новоросійська за наказом Соколова і попрямував до Севастополя.

25955400466e9fd14bd784c6e6ccd8bd_19.02.24

Після того, як українські військові знищили десантний корабель “Цезар Куніков”, адмірала Віктора Соколова, який був очільником Чорноморського флоту, відсторонили від виконання обов’язків. Пише ТСН. 

Про це повідомляє “ВЧК-ОГПУ”.

Як зазначається, саме адмірал Соколов ухвалював рішення щодо великого десантного корабля “Цезар Куніков”. Саме ці рішення призвели до того, що корабель було знищено.

Десантний корабель вночі 12 лютого вийшов із Новоросійська за наказом Соколова і попрямував до Севастополя. Через те, що він мав технічну несправність, його супроводжували буксири.

"Командування знало про небезпеку безекіпажних катерів у морі, особливо біля судна з технічними несправностями, але все одно Соколовим було ухвалено рішення тягнути ВДК. Закінчилося це ударами водних дронів та потопленням судна. Джерело зазначило, що загиблих під час удару не було, але група моряків зазнала тяжких поранень. За їхнє життя досі борються", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що росіяни замінили командувача Чорноморського флоту і призначили на цю посаду начальника штабу ЧФ віце-адмірала Сергія Пінчука.

Оценка материала:

5.00 / 3
Нові подробиці знищення російського корабля "Цезар Куніков": відсторонили адмірала Чорноморського флота 5.00 5 3
Політика / Україна
19.02.2024 861
Еще материалы раздела «Україна»