<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
19.02.2024 960

Путін назвав війну в Україні "питанням життя і смерті" для Росії

Господар Кремля знову промиває мізки росіянам, видаючи російську агресію за "боротьбу за виживання Росії".

1001830c188463ba2007c221af862b58_19.02.24

Події на полі бою в Україні є питанням “життя і смерті” для Росії, яке може визначити її долю. Пише ТСН. 

Про це заявив президент держави-агресорки Володимир Путін у телевізійному інтерв’ю, яке було оприлюднено державним каналом “Росія-1" у неділю, 18 лютого, передає The Moscow Times.

"Я вважаю, що для нас самих, а тим більше для наших слухачів і глядачів за кордоном, все ще важливо зрозуміти наш спосіб мислення", - сказав російський президент, коментуючи недавнє інтерв’ю колишньому американському телеведучому Такеру Карлсону, яке Кремль використав для просування своїх наративів про війну в Україні.

"Все, що відбувається на українському фронті: для них [країн Заходу] це покращення тактичної позиції, а для нас - це наша доля, це питання життя і смерті", - сказав Путін.

У виданні нагадали, що Кремль неодноразово розглядав майже дворічний конфлікт в Україні як "боротьбу за виживання Росії", намагаючись згуртувати патріотичні настрої серед її населення, оскільки багато росіян апатично ставляться до війни.

У цьому ж інтерв'ю російському державному телеканалу, як передають пропагандистські ЗМІ, господар Кремля вкотре за останній час заявив, що Росія готова мирним шляхом завершити "цей конфлікт". "Ми готові до діалогу", - сказав Путін.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року авторитетна газета The New York Times з посиланням на джерела, близькі до Кремля, а також американських чиновників, знайомих із ситуацією, повідомила, що російський президент Володимир Путін дипломатичними каналами висловлює готовність до припинення вогню та переговорів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін назвав війну в Україні "питанням життя і смерті" для Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
19.02.2024 960
Еще материалы раздела «Росія»