<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на червень 2024 року  В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросливсі новини дня
Політика
Світ
20.02.2024 322

Дружина Навального зробила гучну заяву про смерть опозиціонера

Жінка обіціяє продовжити справу Навального.

bcff2151d02d9bfa4b065421c1d8a964_20.02.24

Юлія Навальна - дружина загиблого російського опозиціонера Олексія Навального - заявила, що продовжуватиме боротися проти режиму Путіна. Пише ТСН. 

Про це пише BILD.

"Я продовжуватиму справу Олексія Навального. Продовжуватиму боротися за нашу з вами країну, і я закликаю вас стати поруч зі мною, розділити не тільки горе і нескінченний біль, який огорнув нас і не відпускає. Я прошу розділити зі мною лють", - сказала Юлія.

Крім того, Навальна додала, що команда ФБК розкриє деталі вбивства політика.

"Ми знаємо, через що конкретно Путін убив Олексія три дні тому. Ми невдовзі вам про це розповімо. Ми обов'язково дізнаємося і про те, хто саме та як саме виконав цей злочин. Ми назвемо прізвища та покажемо обличчя", - зазначила Навальна.

Що відомо про смерть Навального

16 лютого в управлінні ФСВП РФ заявили, що Олексій Навальний помер у виправній колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі у віці 47 років.

Політику стало зле після прогулянки і він знепритомнів. За даними УФСВП РФ, було здійснено реанімаційні заходи, які не дали позитивних результатів.

У багатьох містах Росії пройшли акції вшанування пам'яті російського опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, в Москві затримали близько 50 людей.

Тіло російського опозиціонера Олексія Навального не віддають його родині. У слідчому комітеті зауважили, що зроблять це лише після закінчення перевірки, розповіла прессекретарка Кіра Ярмиш.

Анестезіолог-реаніматолог Олександр Полупан зауважив, що лікував Навального 2020 року, і той не мав жодних проблем, що свідчили б про проблеми з судинами.

Видання Bild повідомляло, що Навальний, який відбував покарання в колонії, помер напередодні обміну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дружина Навального зробила гучну заяву про смерть опозиціонера 5.00 5 2
Політика / Світ
20.02.2024 322
Еще материалы раздела «Світ»