<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2024 505

Мобілізація пів мільйона людей: у Сухопутних військах відповіли, чи здатні екіпірувати і навчити таку масу народу

Павлюк запевнив, що ніхто з мобілізованих не піде воювати незабезпеченим.

8032dc69d92cd1a994d42aaabed97165_20.02.24

У разі мобілізації пів мільйона осіб жоден українець не потрапить на фронт без відповідного спорядження і підготовки. Пише ТСН. 

Про це заявив новий командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Павлюк в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Міноборони працює над цим питанням. До цього ми дуже прискіпливо ставимося, особливо зараз, – до підготовки особового складу. Людина, яка йде на війну, повинна отримати досвід, практику, щоб бути готовою до дій", – запевнив генерал.

Щодо наявності особистого озброєння і екіпірування для мобілізованих, то тут Павлюк висловив впевненість, що українське військово-політичне командування вирішить це питання.

Дещо складніша ситуація з технікою й боєприпасів великого калібру для артилерії. Але й тут генерал вважає, що Захід допоможе Україні.

"Це питання ми вирішуєм і працюємо над ним. Ми працюємо у всьому світі, щоб знайти той ресурс, який потрібен нашій армії", – каже командувач Сухопутних військ.

Раніше президент Володимир Зеленський зробив нову заяву про мобілізацію в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мобілізація пів мільйона людей: у Сухопутних військах відповіли, чи здатні екіпірувати і навчити таку масу народу 5.00 5 2
Політика / Україна
20.02.2024 505
Еще материалы раздела «Україна»