НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
20.02.2024 291

Дочка Нємцова закликала відреагувати на смерть Навального допомогою Україні

Жанна Нємцова заявила, що вважає смерть Навального вбивством.

88031a15e464684f08913365ee84350c_20.02.24

Засновниця фонду імені Бориса Нємцова, вбитого біля Кремля у 2015 році, Жанна Нємцова нагадала про слова президента США Джо Байдена, котрий обіцяв «серйозні наслідки» в разі смерті Навального у російській в’язниці. Пише ТСН. 

Зокрема, ними має стати всебічна підтримка України у відсічі російській агресії.

Про це Нємцова заявила на Мюнхенській конференції, - пише Укрінформ.

«Оскільки ми сьогодні говоримо про Олексія Навального, його смерть, я хочу нагадати, що ще до повномасштабної війни в Україні президент США Байден сказав, що якщо Навальний помре у в'язниці, то будуть серйозні наслідки. І мені здається, що такими наслідками має стати військова, економічна та гуманітарна підтримка України», – сказала Нємцова під час дискусії про майбутнє Росії на конференції з безпеки в Мюнхені.

Вона додала, що повністю підтримує ці заходи, тому що Путіну «не можна дати перемогти в Україні».

Жінка вважає, що варто продовжувати застосовувати санкції щодо Росії – навіть попри те, що вони діють не одразу, тому що економіку РФ переведено на воєнні рейки.

Жанна Нємцова заявила, що вважає смерть Навального вбивством і погодилася з дружиною політика Юлією Навальною в тому, що «потрібно боротися з абсолютним злом, яке представляє Володимир Путін».

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що Олексій Навальний помер у російській колонії. Йому начебто стало зле під час прогулянки, він знепритомнів. Медики не змогли допомогти.

17 лютого, представники політика зробили офіційну заяву, що Навального вбили 16 лютого о 14:17 за місцевим часом. Інформацію про це зазначено в офіційному документі, який видали матері опозиціонера.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дочка Нємцова закликала відреагувати на смерть Навального допомогою Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
20.02.2024 291
Еще материалы раздела «Світ»