<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
20.02.2024 215

В Україні не прогнозується дефіцит електроенергії

Національна енергетична компанія "Укренерго" не прогнозує дефіциту в енергосистемі 20 лютого, попри збільшення споживання електроенергії.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Електроенергії, виробленої електростанціями всіх видів, вистачає для забезпечення енергопостачання всіх юридичних та побутових споживачів. Дефіциту в енергосистемі не прогнозується.

Зазначається, що 19 лютого максимальне споживання було на 0,2% меншим за добовий максимум 16 лютого. Станом на 09:00 вівторка, 20 лютого, рівень споживання електроенергії на 1,5% вищий за відповідний показник попереднього дня: дахові СЕС через похмуру погоду не можуть працювати на максимумі потужності, тому домогосподарства збільшують споживання з мережі.

Експорт електроенергії 20 лютого здійснюється протягом доби в Словаччину, Польщу, Румунію та Молдову загальним обсягом 3 930 МВт-год. Імпорт запланований у ранкові та вечірні години зі Словаччини, Румунії та Молдови загальним обсягом 1 490 МВт-год.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні не прогнозується дефіцит електроенергії 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
20.02.2024 215
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»