<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
21.02.2024 318

Дружина Навального звинуватила Путіна у вбивстві чоловіка: як відреагували в Кремлі

У Путіна називають заяви голослівними.

92e573a496afc4ac52c82d28141f422d_21.02.24

У Кремлі відреагували на заяву вдови російського опозиціонера Юлії Навальної про те, що президент-диктатор Володимир Путін причетний до смерті її чоловіка Олексія. Пише ТСН. 

Про це заявив речник очільника Кремля Дмитро Пєсков, пишуть росЗМІ.

Він назвав безпідставними звинувачення Юлії Навальної. Мовляв, в адміністрації Путіна нема коментарів з цього приводу.

"Звичайно, це абсолютно голослівні, грубі звинувачення на адресу глави російської держави. Але враховуючи, що Юлія Навальна буквально кілька днів тому овдовіла, я залишу це без коментарів", - висловився Пєсков.

Відреагував речник Кремля і на слова Навальної про те, що тіло її чоловіка можуть не видати родині, аби приховати сліди якоїсь отрути. З його слів, з цією заявою він нібито не знайомий. Втім, її також називає безпідставною, а також нічим не підкріпленою та не підтвердженою".

Він заявив, що Росія не відповідатиме на запити ЄС щодо проведення міжнародного розслідування обставин смерті Олексія Навального.

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що Олексій Навальний помер у російській колонії. Йому начебто стало зле під час прогулянки, він знепритомнів. Медики не змогли допомогти.

Представники російського опозиціонера зробили офіційну заяву, що Навального вбили 16 лютого о 14:17 за місцевим. Зокрема, Юлія Навальна повідомила, що знає "через що конкретно Путін убив Олексія".

Оценка материала:

5.00 / 2
Дружина Навального звинуватила Путіна у вбивстві чоловіка: як відреагували в Кремлі 5.00 5 2
Політика / Росія
21.02.2024 318
Еще материалы раздела «Росія»