<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Політика
Росія
22.02.2024 256

Російський пропагандист застрелився після оприлюднення втрат РФ у Авдіївці: хто його “довів”

21 лютого Морозов залишив прощальний пост у своєму Telegram-каналі.

646d2889bc71e5fd5159630a3ab1bd83_22.02.24

Російський окупант і пропагандист Андрій Морозов із позивним Мурз застрелився після того, як його зацькували за оприлюднення даних про втрати армії РФ в Авдіївці Донецької області. Пише ТСН. 

Про це повідомив український активіст та блогер Сергій Стерненко у Telegram.

Пропагандист був автором каналу “Нам пишут из Янины”, у якому 18 лютого написав, що Росія втратила в боях за Авдіївку 16 тисяч військових і 300 одиниць бронетехніки. Він також визнавав, що втрати Сил оборони України у рази менші.

21 лютого Морозов залишив прощальний пост у своєму Telegram-каналі. Пропагандист написав, що його змусили видалити пост про втрати російської армії.

Український журналіст Денис Казанський також повідомив про самогубство окупанта.

Казанський зазначив, що Морозова зацькували російські пропагандисти Володимир Соловйов, Армен Гаспарян і Юлія Вітязєва, які на телебаченні РФ назвали його зрадником і шкідником.

“Це настільки чудово, що навіть нема чого додати. Морозов був фанатичним українофобом та сталіністом, воював на Донбасі проти України з 2014 року, закликав до геноциду та масових вбивств українців”, — наголосив український журналіст.

На цей час офіційних підтверджень його смерті немає.

Нагадаємо, Буданов оцінив, чи захопить ворог після Авдіївки весь Донбас.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський пропагандист застрелився після оприлюднення втрат РФ у Авдіївці: хто його “довів” 5.00 5 2
Політика / Росія
22.02.2024 256
Еще материалы раздела «Росія»