<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Політика
Європа
22.02.2024 276

Застрелили і переїхали власним авто: стали відомі дивні подробиці вбивства російського пілота Кузьмінова

Іспанська преса повідомила подробиці вбивства російського пілота Максима Кузьмінова, який у серпні 2023 року викрав для ГУР гелікоптер Мі-8 АМТШ.

3f32041809d8a9c68f08f083d3d8c3c6_22.02.24

Російського пілота-дезертира Максима Кузьмінова, який торік втік з РФ до України з викраденим гелікоптером, застрелили та переїхали автівкою в Іспанії.

Про це пишуть газети El País та El Español, а також агентство Europa Press. Пише ТСН. 

Зазначається, що тіло чоловіка з українським паспортом знайшли 13 лютого на пандусі комунального гаража в курортному місті Аліканте. Його застрелили і переїхали його ж автівкою. Поліція офіційно імені загиблого не називає, але джерела газети  El País кажуть, що це Кузьмінов.

Водночас Europa Press припускає, що українські документи загиблого можуть бути підробленими, правоохоронці розпочали додаткову перевірку.

Газета El Español з посиланням на джерела, які задіяні у слідстві, повідомляє, що вже відомо про кількох підозрюваних. Їхню кількість не називають, лише зазначають, що вони довго стежили за Кузьміновим, вивчали його розпорядок дня і отримали доступ до камер у гаражі, де той паркувався. Виконавців вбивства джерела видання у поліції назвали фахівцями.

Смерть російського пілота Кузьмінова

Російського льотчика, який перейшов на бік України та пригнав вертоліт Мі-8 із купою секретних документів, жорстоко розстріляли в Іспанії. Здати його місцеперебування могла близька людина. Розвідка вже зробила заяву, до того ж спливли нові подробиці втечі Максима Кузьмінова від Путіна.

Всі подробиці розповіла в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналістка Вікторія Гнатюк.

Оценка материала:

5.00 / 2
Застрелили і переїхали власним авто: стали відомі дивні подробиці вбивства російського пілота Кузьмінова 5.00 5 2
Політика / Європа
22.02.2024 276
Еще материалы раздела «Європа»