НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.02.2024 248

В Україну після потепління ще ввірветься хвиля холоду: синоптикиня дала прогноз

Четвер, 22 лютого, буде досить теплим, особливо для західної частини України. Опади цього дня можливі на заході, півночі, а також у Харківській та Луганській областях.

img5013_22.02.24

Вихідні видадуться ще теплішими, а от з понеділка українцям варто чекати на похолодання. Такий прогноз на найближчі дні зробила синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZ.UA.

Погоду, яка очікує на українців 22 лютого, вона охарактеризувала як "неоднорідну".

"Найтепліше буде на заході +7+11 градусів, найхолодніше на сході, +1+4 градуси.На решті території протягом дня очікується +4+8 градусів, в Криму до +10 градусів. Вітер з південного заходу, веселий, часом рвучкий. Опади - на півночі, на Харківщині, Луганщині, в навколокарпатських областях. На решті території – без істотних опадів, на півдні із сонячними проясненнями", – розповіла Діденко.

Трохи подощити у четвер може й у Києві. У столиці цього дня прогнозується поривчастий південно-західний вітер. Вдень повітря прогріється до +6+9 градусів.

Ще теплішими видадуться вихідні. У суботу та неділю в Україні очікується +8+14 градусів.

Втім потепління прийде в Україну ненадовго.

"Наступний тиждень знову трохи знизить градуси. Шапки, теплі куртки та рукавиці тримаємо неподалік", – зазначила Діденко.

Нагадаємо, раніше синоптики застерегли, що на початку весни погода здивує контрастами.

Вони прогнозують, що після "лагідного" з точки зору температурного режиму лютого  Україну на 8 березня накриє негода, буде похолодання.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну після потепління ще ввірветься хвиля холоду: синоптикиня дала прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.02.2024 248
Еще материалы раздела «Суспільство»