<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
22.02.2024 264

У Києві тимчасово відмінили плату за паркування

У Києві на паркінгах КП "Київтранспарксервіс" тимчасово призупинили оплату за паркування. Наразі послуга є безкоштовною через судовий процес щодо встановлення тарифів.

Про це повідомив голова Київського територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький.

«Апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення про визнання недійсними тарифів на платне паркування, які були затверджені міською адміністрацією Києва. Це рішення означає, що попередні тарифи визнані протизаконними та скасовані» – повідомив він.

За його словами, 13 жовтня 2023 року тимчасова адміністративна колегія АМКУ встановила завищені ціни на паркування у Києві. Як результат, "Київтранспарксервіс" було оштрафовано на 6,6 млн грн за порушення конкурентного законодавства.

Зазначається, що КП "Київтранспарксервіс" скористалося своїм монопольним становищем для формування вартості паркування.

Відповідно до повідомлення, це не перше порушення компанії на цьому ринку. Раніше її було оштрафовано за стягнення додаткових платежів та інші порушення.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві тимчасово відмінили плату за паркування 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
22.02.2024 264
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»