НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Європа
22.02.2024 303

Бундестаг рекомендував надати Україні далекобійні ракети

Бундестаг проголосував за рекомендацію надати Україні далекобійні ракети.

Про це повідомив народний депутат України, заступник голови комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв.

За словами Чернєва, це коаліційний документ, у якому йдеться про надання Україні "систем дальньої дії для нанесення точкових ударів глибоко в тилу російського агресора".

Тепер рішення за канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

І хоча в документі не згадується Taurus, але ця авіаційна дозвукова крилата ракета призначена для високоточного ураження цілей противника на дальності до 500 км. Ця ракета є подібною до Storm Shadow та SCALP-EG, оскільки всі вони розроблялися в рамках спільного проєкту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бундестаг рекомендував надати Україні далекобійні ракети 5.00 5 1
Політика / Європа
22.02.2024 303
Еще материалы раздела «Європа»