<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
23.02.2024 553

Збиття російських літаків Су: як це вплинуло на застосування авіації РФ на фронті

Окупанти бояться втрат.

616be407a7493b2ed6cdf836f88e0113_23.02.24

Після втрати семи літаків протягом тижня армія агресорки Росії почала обережніше використовувати авіацію на півдні. Окупанти шукають нові рубежі для атак з повітря. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону розповіла речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"У зоні нашої відповідальності ворог дуже обережний із застосуванням авіації, але не припиняє її використання в абсолюті, бо розуміє, що перевага у повітрі - це те, чим вони ще можуть дотискати", - розповіла речниця ОК.

Гуменюк наголосила. що росіяни ще запускають керовані авіабомби. Що стосується тактичної авіації, то ворог шукає нові рубежі, бо боїться нових втрат.

"Дійсно, є застереження, що максимальне наближення може стати фатальним", - додала Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, протягом 17-19 лютого ЗСУ знищили шість російських літаків: чотири Су-34 і два - Су-35. Речник ПС Юрій Ігнат зауважив, що більш доцільно "приземляти" самі літальні апарати, з яких ворог запускає КАБи. Адже за добу росіяни можуть запускати по сто керованих авіаційних бомб.

Оценка материала:

5.00 / 3
Збиття російських літаків Су: як це вплинуло на застосування авіації РФ на фронті 5.00 5 3
Політика / Україна
23.02.2024 553
Еще материалы раздела «Україна»