НОВИНИ ДНЯ: На вихідних температура зростатиме - прогріє до +34°  Хто, коли та на яких умовах: чому Україну штовхають на переговори з Путіним  Україна націоналізувала активи російського олігарха на 2 млрд гривень  До України йде антициклон: як зміниться погода вихідними, 27-28 липня  У Євросоюзі ведуться дискусії про повернення українських чоловіків з-за кордону — Сікорський  Зеленський заінтригував заявою про вітчизняні ракети та дрони  Шольц може повторити долю Байдена: хто має шанс стати наступним канцлером Німеччинивсі новини дня
Політика
Україна
23.02.2024 260

Тисячі військових ще не були на фронті. Сирський проводить аудит Сил оборони, - Арахамія

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський проводить аудит Сил оборони, оскільки тисячі військових, які є на обліку, ще не воювали.

Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір програми "Теми з Мосейчук".

За його словами, під час аудиту були виявленні цілі підрозділи українських військових, які за два роки повномасштабної війни "жодного разу не були на фронті".

При цьому, зазначив Арахамія, кількість таких військових обчислюється тисячами.

"Вже умовно знайдено 8 тисяч людей, які просто прикомандировані до Генерального штабу і не воювали… За результатами завершення аудиту, я вважаю, що цифра буде набагато більшою", - заявив він.

Нардеп додав, що ці підрозділи вже отримали накази й готуються відправитися на фронт для підсилення чи підміни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тисячі військових ще не були на фронті. Сирський проводить аудит Сил оборони, - Арахамія 5.00 5 1
Політика / Україна
23.02.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»