НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2024 252

Зеленський прокоментував замахи на своє життя

Було щонайменше п'ять спроб замахів на президента.

553ace2773c7f57849e90385a8fe369d_24.02.24

Президент Володимир Зеленський заявив, від початку повномасштабного вторгнення на його життя було вже п'ять замахів. Тепер йому це "нецікаво". Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав в інтерв'ю головному політичному ведучому Fox News Брету Баєру.

Зазначається, що на одному з етапів інтерв’ю, яке було проведене на лінії фронту, Баєр запитав про замахи на життя українського президента. На це Зеленський заявив: після п'ятої спроби це "мені зараз нецікаво".

Зеленський про замахи на життя

У листопаді 2023-го Володимир Зеленський заявив, що пережив щонайменше п'ять замахів на своє життя від початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Спецслужби України попередили їх.

"Перший випадок був дуже цікавий… люди не знають, що з цим робити, і це має дуже страшний вигляд, як Covid. А потім – це просто розвіддані, які розповідають, що ще одна група прибула до України, щоб спробувати скоїти замах", - сказав президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський прокоментував замахи на своє життя 5.00 5 2
Політика / Україна
24.02.2024 252
Еще материалы раздела «Україна»