<
НОВИНИ ДНЯ: Спека та дві місячні норми дощів: кліматологи підбили підсумки червня в Києві  Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФвсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2024 310

НАТО відновить повноцінну роботу свого представництва в Україні

НАТО вирішило відновити повноцінну роботу свого представництва в Україні, а також розширити його.

nato_nato_flag__gettyimages_1200147233_6ea34d6ca4f0fddd08fd401b5a94c86e_650x410_25.02.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони України.

Як розповіли у відомстві, заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер провів зустріч із помічником генсекретаря НАТО Борісом Руге. На зустрічі вони обговорили відновлення роботи представництва НАТО в Україні.

"Впевнений, що це надасть нам додатковий імпульс в реалізації рішень Вільнюського саміту та сприятиме підготовці до Саміту НАТО у Вашингтоні", - сказав Гайдер.

Він також зауважив, що оборонне відомство закінчує опрацювання плану з виконання завдань адаптованої Річної національної програми за які відповідальне відомство.

"Наші вимоги до виконавців кожного з індикаторів - досягнення максимальних показників ефективності виконання кожного заходу”, - сказав заступник міністра.

Саміт НАТО у Вашингтоні

Нагадаємо, цього року 9-11 липня у Вашингтоні відбудеться ювілейний саміт НАТО.

Як зазначав радник з національної безпеки Сполучених Штатів Джейк Салліван, допомога Україні стане одним з ключових питань у ході саміту.

Зокрема, під час заходу хочуть обговорювати подальше постачання зброї.

Як заявляв нещодавно керівник ОП Андрій Єрмак, Україна очікує на історичні рішення на саміті НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО відновить повноцінну роботу свого представництва в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
25.02.2024 310
Еще материалы раздела «Україна»