НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.02.2024 276

Синоптикиня дала прогноз на початок весни в Україні

Погода порадує українців.

Погода в Україні на початку весни може бути нестійкою. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Трохи торкнемося весни: 1 березня в Україні буде без опадів, вітряна погода поєднається із помірними+4+9 градусів", - написала вона.

Раніше синоптики повідомили, що 24 лютого, в Україні буде тепло, але вітряно. В регіонах - переважно без опадів, лише на крайньому заході невеликий дощ.

На Київщині - мінлива хмарність, без опадів. Синоптики також попереджають про небезпечні метеорологічні явища в області. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

"У найближчу годину з утриманням до кінця доби 23 лютого та вдень 24 лютого пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня дала прогноз на початок весни в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.02.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»