<
НОВИНИ ДНЯ: Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Росія
25.02.2024 276

Буданов про Герасимова: сьогодні він незамінний у Росії

Начальник Генштабу Росії Валерій Герасимов один з небагатьох в РФ, хто може змусити інших генералів працювати. Тому він незамінний в Росії.

1_9d075eea63bbd3fbd2f34eca75bcb444_650x410_25.02.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова в інтерв'ю The Telegraph.

"Генерал Герасимов має точно кілька серйозних особливих рис, серед яких особливе місце займає стратегічна витримка", - сказав Буданов.

Керівник ГУР зазначив, що Герасимов багато разів був на межі звільнення, але залишався на посаді.

"Я можу констатувати, що серед російського генералітету станом на зараз як мінімум ми не бачимо його заміни. Він один з небагатьох може змусити інших генералів працювати. В цьому, на мій погляд, і є його сила і незамінність", - додав він.

Герасимов був за крок до звільнення

Нагадаємо, раніше Bloomberg повідомляло, що у ФСБ закликають диктатора Володимира Путіна звільнити міністра оборони Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова.

Проте, за даними видання, зараз "немає жодних ознак", що Кремль має намір проводити кадрові перестановки. Водночас політичне керівництво розправляється з тими, хто активно критикує Шойгу та Герасимова.

Представник ГУР у коментарі РБК-Україна підтверджував, що верхівка ФСБ справді вимагала звільнення Герасимова і Шойгу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов про Герасимова: сьогодні він незамінний у Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
25.02.2024 276
Еще материалы раздела «Росія»