<
НОВИНИ ДНЯ: Заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: нове рішення уряду  Частину України накриє спека до +38 градусів: погода на 4 липня  Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку  Українські військові можуть замовити квитки на потяг, навіть коли їх розкупили: як це працює  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУ  Проросійський Орбан у Києві: шантаж, нова угода з Угорщиною та пропозиція капітулювати перед Путінимвсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2024 268

Росія має ресурси на інтенсивну війну ще до двох років – аналітик

У Росії вистачить ресурсів на інтенсивну війну ще на строк до двох років, потім буде спад можливостей окупантів.

Таку думку висловив військовий оглядач Олександр Коваленко у коментарі LIGA.net.

За його словами, інтенсивність боїв залежить не лише від кількості бійців, але й від кількості танків, артилерії, бронемашин, боєприпасів, дронів, авіації, бомб та ракет.

Він зазначив, що РФ зазнає складнощів у виробництві танків з нуля, зараз ворог займається лише відновленням та модернізацією машин, які знаходяться на складах та центрах зберігання.

Коваленко заявив, що те саме стосується артилерії та бронемашин.

Аналітик наголосив, що коли в Росії закінчиться техніка часів СРСР, то війна перейде у фазу "гострого дефіциту".

"У них зараз уже є цей дефіцит, він уже спостерігається, а тоді це буде гострий критичний дефіцит із забезпечення військ технікою. Коли війська не будуть забезпечені технікою, це буде зовсім інший рівень інтенсивності бойових дій. Приблизно до двох років вони мають можливість такого відновлення за рахунок своїх складів та центрів зберігання. Потім може початися зниження інтенсивності бойових дій та можливостей ведення війни", – сказав оглядач.

Також він зазначив, що всі ресурси України залежать від західних партнерів, навіть коли йдеться про військово-промисловий комплекс.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія має ресурси на інтенсивну війну ще до двох років – аналітик 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2024 268
Еще материалы раздела «Україна»