<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2024 428

Залужний у річницю повномасштабної війни РФ зробив заяву

Залужний подякував військовим, які захищають державу "на полі бою".

9d11396112b449fe8c3e0f6639d079d3_24.02.24

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у другу річницю повномасштабної війни РФ висловив висловив впевненість, що Україна переможе. Пише ТСН. 

Про це Залужний написав на сторінці у фейсбуці та прикріпив до допису фото із колишнім начальником Генштабу Сергієм Шапталою.

"Триває наш безкомпромісний і мужній супротив. 24 лютого 2022 року, сотні тисяч українців не злякалися російських ракетних атак та величезних колон техніки і рушили добровольцями до лав Збройних Сил України. Завдяки мужності і жертовності українських громадян нам вдалося встояти. Нам вдалося зберегти себе і нашу Державу", - наголосив колишній головком.

Він подякував військовим, які захищають державу "на полі бою", та тим, хто допомагає встояти проти російської агресії.

"Дякую всім, хто у ці хвилини на полі бою боронить нашу державу. Дякую всім, хто допомагає українській армії. Хто памʼятає, вірить, молиться та робить все можливе для Перемоги. Вічна памʼять і шана воїнам, хто віддав життя за свободу Батьківщини. Я вірю і точно знаю - ми переможемо! Слава Україні!", - йдеться у його повідомленні.

Всього за дві години допис зібрав декілька десятків вподобайок українців та безліч коментарів. Користувачі під дописом подякували Залужному, що "прийняв тоді бій та повів за собою військо" і що уь важкий час зумів "зберегти країну".

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський звернувся до українців у другу річницю вторгнення Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужний у річницю повномасштабної війни РФ зробив заяву 5.00 5 2
Політика / Україна
24.02.2024 428
Еще материалы раздела «Україна»