<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2024 248

Половина зброї не постачається в Україну вчасно, - Міноборони

Половина постачань зброї не приходить в Україну вчасно. Це ускладнює роботу на фронті.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра оборони України Рустема Умєрова під час форуму "Україна. Рік 2024".

"Оскільки ситуація завжди динамічна, завжди змінюється, то 50% не постачається вчасно. Якщо ми дивимось на противника, то їх економіка приблизно 2 трлн, і вони використовують до 15% на війну, що становить понад 150 млрд доларів", - сказав він.

Міністр наголосив, що у разі затримок Україна втрачає людей і території.

"Це війна, коли союзники мають забезпечувати своєчасне постачання, бо без переваги в повітрі ще ніколи в історії не було такого, щоб війна велася без переваги в повітрі", - додав Умєров.

Він підкреслив, що Україна робить все можливе і неможливе, але робота ускладнюється без своєчасних постачань зброї.

Оценка материала:

5.00 / 1
Половина зброї не постачається в Україну вчасно, - Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
25.02.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»