<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2024 303

Україна має ракету, яка вразила ціль за 700 км, - міністр

Україна має далекобійну зброю власного виробництва. Українська ракета вразила ціль за 700 км.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна на форумі "Україна. Рік 2024".

"Найважливіша програма для нашої країни - це ракетна програма. Але про неї я скажу не більше, аніж президент - у нас зʼявилася наша далекобійна зброя, яка вразила ціль на 700 км", - розповів міністр з питань стратегічних галузей.

Камишін також зазначив, що цей рік принесе багато гарних нових для оборонного комплексу України.

"Минулого року Сили оборони почали працювати по стратегічних цілях в глибині Росії виробленим в Україні озброєнням. Ми побачили в ділі, в повітрі дрон, ми побачили їх на морі. Цей рік стане роком, коли ми побачимо їх на землі", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна має ракету, яка вразила ціль за 700 км, - міністр 5.00 5 2
Політика / Україна
25.02.2024 303
Еще материалы раздела «Україна»