<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2024 344

У Раді заговорили про “тотальну мобілізацію”: що це означає

Народний депутат від “Слуги народу” вважає, що коли Україна буде виробляти більшість продукції самостійно, то знайдуться кошти на фінансування ЗСУ.

a53be442cff37550fcf1639adb92d410_26.02.24

Україна прямує до “тотальної мобілізації”, яка буде передбачати зосередження економіки країни на власному виробництві. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телеканалу “Київ24” заявив народний депутат України від “Слуги народу” Олег Дунда.

"Нам потрібно усвідомлювати те, що ми йдемо крок за кроком до тотальної мобілізації. А вона буде передбачати фактично закриття країни, закриття економіки, коли економіка буде закцентована на виробництві свого продукту”, - сказав нардеп.

За словами Олега Дунди, коли Україна буде виробляти більшість продукції самостійно, то  “знайдуться гроші для фінансування, зокрема й Збройних сил".

Нагадаємо, бізнес просить Верховну Раду новим мобілізаційним законодавством не паралізувати економіку країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Раді заговорили про “тотальну мобілізацію”: що це означає 5.00 5 2
Політика / Україна
26.02.2024 344
Еще материалы раздела «Україна»