<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2024 291

Зеленський відповів, чи візьме слухавку, якщо йому зателефонує Путін

Президент наголосив, що важливо за допомогою санкцій послаблювати Москву.

Президент Володимир Зеленський відповів, чи візьме слухавку, якщо йому зателефонує російський президент-диктатор Володимир Путін. Пише ТСН. 

Про це український лідер сказав на пресконференції 25 лютого.

Главу держави запитали, чи візьме він слухавку, якщо, приміром, вночі йому зателефонує очільник Кремля.

"Він мені не подзвонить, у нього ж мобілки немає. А телеграфом 1917 року я не користуюся. Він мені не подзвонить, він не хоче закінчувати цю війну. На сьогодні це так", - наголосив президент.

За словами Зеленського, важливо послаблювати санкціями путінську армію на полі бою та політичною ізоляцію РФ в світі.

"Це все про те, щоб зробити Путіна бідним. Для нього гроші - номер один. Якщо ви почуєте його меседжі - все навколо грошей. Він забезпечує безпеку цих грошей, навіть заморожених активів закордоном. Я вважаю, що це його слабке місце", - додав Зеленський.

Нагадаємо, під час пресконференції Зеленський також розповів про можливість перемовин із Володимиром Путіним. Глава держави наголосив, мовляв, вести перемовини з Путіним – все одно, що говорити з глухою людиною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський відповів, чи візьме слухавку, якщо йому зателефонує Путін 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2024 291
Еще материалы раздела «Україна»