НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2024 329

Зеленський відповів, чи візьме слухавку, якщо йому зателефонує Путін

Президент наголосив, що важливо за допомогою санкцій послаблювати Москву.

Президент Володимир Зеленський відповів, чи візьме слухавку, якщо йому зателефонує російський президент-диктатор Володимир Путін. Пише ТСН. 

Про це український лідер сказав на пресконференції 25 лютого.

Главу держави запитали, чи візьме він слухавку, якщо, приміром, вночі йому зателефонує очільник Кремля.

"Він мені не подзвонить, у нього ж мобілки немає. А телеграфом 1917 року я не користуюся. Він мені не подзвонить, він не хоче закінчувати цю війну. На сьогодні це так", - наголосив президент.

За словами Зеленського, важливо послаблювати санкціями путінську армію на полі бою та політичною ізоляцію РФ в світі.

"Це все про те, щоб зробити Путіна бідним. Для нього гроші - номер один. Якщо ви почуєте його меседжі - все навколо грошей. Він забезпечує безпеку цих грошей, навіть заморожених активів закордоном. Я вважаю, що це його слабке місце", - додав Зеленський.

Нагадаємо, під час пресконференції Зеленський також розповів про можливість перемовин із Володимиром Путіним. Глава держави наголосив, мовляв, вести перемовини з Путіним – все одно, що говорити з глухою людиною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський відповів, чи візьме слухавку, якщо йому зателефонує Путін 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2024 329
Еще материалы раздела «Україна»