<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2024 272

Голова СБУ Малюк анонсував "сюрпризи" для окупантів

Він додав про намагання ворога копіювати українські дрони та ймовірне третє ураження Кримського моста.

8a2216accc6e400cb9a8ca1354d51e86_27.02.24

На окупантів в Криму чекають "багато різних сюрпризів" як в повітрі, так і в морі до 26 лютого. Пише ТСН. 

Про це сказав голова Служби безпеки Україну Василь Малюк, передає "24 Канал".

"Багато різних сюрпризів: і в повітрі, і в морі. Багато всього цікавого, але із зрозумілих причин жодних деталей я повідомити не можу", - сказав Малюк.

За його словами, Кримський міст зараз не функціонує належним чином: ворог не може переміщувати ним ні засоби ураження, ні іншу зброю.

"Ми двічі його успішно уразили"  - наголосив Малюк, не розголошуючи деталей щодо подальших дій.

Він також наголосив, що морські дрони СБУ Sea Baby - це флагман, який використовується не лише у режимі "камікадзе", але й виконує багато інших завдань.

Ранішп Голова СБУ генерал Василь Малюк заявляв, що боротися з ворогом допомагає ментальний зв’язок між українськими воїнами різних поколінь.

Оценка материала:

5.00 / 2
Голова СБУ Малюк анонсував "сюрпризи" для окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2024 272
Еще материалы раздела «Україна»