<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експертавсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2024 240

"А можна говорити з глухою людиною?": Зеленський – про можливість перемовин із Путіним

Володимир Зеленський наголосив, що в України немає альтернативи, немає можливості програти.

c66549b8ac4d34945e9ef1f36e9922a4_27.02.24

Вести перемовини з Путіним – все одно, що говорити з глухою людиною. Пише ТСН. 

Про це заявив проезидент України Володимир Зеленський на пресконференції 25 лютого, відповдаючи на запитання журналіста ABC News про те, що, може варто почати говорити з Путіним, оскільки "здається зброї достатньо, тільки щоб підтримувати теперішній стан, а не виграти, тим більше, що у листопаді будуть вибори у США".

"А можна говорити з глухою людиною? Чи можна говорити з людиною, яка вбиває своїх опонентів? Питання в юридичні і політичній площині. Ми запропонуємо майданчик, на якому він зможе погодитись, що він програв цю війну і що це була велика помилка. Чи Україна програє в цій війні? Я впевнений, що ні. Найважче було два роки тому... У нас немає альтернативи, у нас немає можливості програти", – заявив президент.

Нагадаємо, новопризначений Головком ЗСУ Олександр Сирський назвав, чого не вистачає Україні для того, аби виграти війну проти РФ. "Все залежить від рівня підтримки та ефективності наших дій. В цьому і полягає перспектива. Стійкості і сили духу в нас вистачає, нам не вистачає підтримки – боєприпасів і техніки", – наголосив Сирський.

Оценка материала:

5.00 / 2
"А можна говорити з глухою людиною?": Зеленський – про можливість перемовин із Путіним 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2024 240
Еще материалы раздела «Україна»