<
НОВИНИ ДНЯ: Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2024 370

Дрон окупантів переслідував кортеж Бербок на Миколаївщині – у Німеччині підтвердили

Російський дрон з'явився над кортежем очільниці МЗС Німеччини на Миколаївщині.

5bc3cac44a6e84628371fec5b13a33f2_27.02.24

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок 25 лютого змушена була перервати свій візит на Миколаївщину через появу біля її кортежу російського безпілотника. Попередження про безпілотник надійшло, коли Бербок мала відвідати водоочисні споруди, побудовані за підтримки Німеччини неподалік від лінії фронту. У Німеччині підтвердили цю інформацію. Пише ТСН. 

Про це пише Deutsche Welle.

"Через це Бербок довелося достроково закінчити свій візит до Миколаєва", - прокоментували чиновники МЗС і Міноборони Німеччини.

Ворожий дрон певний час слідував за броньованим кортежем очільниці МЗС Німеччини, але зрештою розвернувся. Проте з міркувань безпеки подальшу поїздку було скасовано.

Кортеж міністерки та її делегація від’їжджав на великій швидкості – у такій ситуації  "найбезпечнішим варіантом" було продовжувати рух, заявили в делегації.

Нагадаємо, у Берліні заінтригували заявою про можливе рішення Шольца щодо передавання ракет Taurus Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Дрон окупантів переслідував кортеж Бербок на Миколаївщині – у Німеччині підтвердили 5.00 5 3
Політика / Україна
27.02.2024 370
Еще материалы раздела «Україна»