<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Європа
27.02.2024 348

CNN: обмін Навального справді обговорювали, але остаточних домовленостей не було

За даними CNN, обмін російського ув'язненого політика Олексія Навального справді обговорювали, але жодних домовленостей ще не було. Медіа із посиланням на "західного посадовця" пише, що "ранні дискусії" стосовно цього відбувалися між США і Німеччиною.

Учора команда Навального заявила, що після його смерті стало відомо про угоду щодо обміну політика та росіянина-вбивцю Вадима Красікова, засудженого в Німеччині. Участь у переговорах про обмін нібито брав олігарх Роман Абрамович (він як посередник виступав і під час переговорів між Україною і РФ на початку повномасштаного вторгнення).

Джерело CNN не відповіло, чи розглядався обмін на Красікова і чи були залучені американці. Однак, ймовірно, йшлося про двох американців, яких затримала Росія – репортера Евана Гершковича та колишнього американського морпіха Пола Велана.

Уряд Німеччини відмовився коментувати заяву команди Навального.

Оценка материала:

5.00 / 3
CNN: обмін Навального справді обговорювали, але остаточних домовленостей не було 5.00 5 3
Політика / Європа
27.02.2024 348
Еще материалы раздела «Європа»