<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
27.02.2024 337

Блокування американської допомоги Україні: у Байдена зробили заяву

Представник президента США заявляє, що ЗСУ мають потенціал для перемоги.

8005aaebb47580c48c093b6071ad1e54_27.02.24

Оскільки Палата представників США відкладає ухвалення нового пакету допомоги для України, то у цьому випадку російський президент-диктатор Володимир Путін "виграє щодня". Пише ТСН. 

Про це заявив радник американського президента з національної безпеки Джейк Салліван, повідомляє The Guardian.

Він наголошує: зараз реальність така, що "Путін виграє кожного дня", коли Україна не отримує ресурси, яких потребує. Салліван зауважив, що "двопартійна більшість у Палаті представників готова ухвалити" пакет допомоги для України, "якщо він дійде до переговорів".

Представник президента США заявляє, що ЗСУ мають потенціал для перемоги, а тому потребують озброєнь. Крім того, якщо Україна "матиме необхідні інструменти", то зможе відвоювати більше окупованих РФ територій.

"Зрештою, Україна все ще має потенціал, якщо ми надамо їй інструменти та ресурси, необхідні для перемоги у цій війні", - сказав Салліван.

Нагадаємо, у Білому домі назвали умову, за якої все ще можлива перемога України. У Вашингтоні наголошують, що США бачать проблеми, з якими зіштовхується Україна під час нестачі озброєння та боєприпасів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Блокування американської допомоги Україні: у Байдена зробили заяву 5.00 5 3
Політика / Світ
27.02.2024 337
Еще материалы раздела «Світ»