<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
28.02.2024 580

Кулеба звернувся до українців, які за кордоном, із важливою заявою

Кулеба просить повернутися українців, аби вони допомогли "боротися і вижити" країні.

3ebc73dd6ef68ad886524fd9a45cf555_28.02.24

Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба звернувся до українців, які виїхали за кордон під час повномасштабного вторгнення, повернуся та захищати свою батьківщину. Пише ТСН. 

Про це очільник МЗС України в інтерв’ю The Irish Times.

"Ми поважаємо індивідуальний вибір кожної людини, але ми також закликаємо всіх українців, які виїхали з країни з початку повномасштабного вторгнення, розглянути можливість повернення додому. Ми розуміємо, що деякі люди не можуть мати такого вибору через стан здоров'я чи інші особисті обставини. Але тих, хто має вибір, ми запрошуємо повернутися і допомогти Україні боротися і вижити своїм безпосереднім особистим внеском", - сказав він.

Нагадаємо, Міжнародна організація з міграції оприлюднила дані, скільки українців залишили свої домівки за час повномасштабного вторгнення РФ.

Оценка материала:

5.00 / 4
Кулеба звернувся до українців, які за кордоном, із важливою заявою 5.00 5 4
Політика / Україна
28.02.2024 580
Еще материалы раздела «Україна»