НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
28.02.2024 322

"Віра Путіна в те, що США припинять допомагати Україні, підтверджується" – ексочільник ЦРУ

Володимир Путін починає говорити скептикам, що має рацію у своїй стратегії щодо війни проти України.

bcb9fd7756bd658206fe4645064bd2f6_28.02.24

Прогноз президента Росії Володимира Путіна про те, що у США "здадуть нерви" і вони припинять підтримувати Україну, підтверджуються. Пише ТСН. 

Таку думку висловив колишній керівник відділу ЦРУ по роботі з Росією Стів Голл, пише Business Insider.

"Це були дуже хороші кілька тижнів для Володимира Путіна. Я думаю, що ми можемо бачити це по його поведінці і по тому, що він зробив і сказав", - зазначив Холл.

За його словами, Путін починає говорити скептикам зі свого найближчого оточення, що він має рацію у своїй стратегії щодо України.

"Спочатку він, по суті, казав: "Послухайте, в довгостроковій перспективі, якщо ми втримаємося, Захід і, зокрема, США втратять фокус. У них здадуть нерви. Вони припинить підтримувати Україну. Так чи інакше, просто наберіться терпіння", - сказав Холл.

"Що ж, тепер, через два роки, він може сказати: "Дивіться, терпіння починає приносити плоди. Захід тепер має показати, що Путін помиляється", - додав він.

Адміністрація президента Джо Байдена закликає Конгрес ухвалити додаткову допомогу Україні.

Радник з питань національної безпеки Джейк Салліван заявив у недільній програмі NBC, що ненадання допомоги Україні призведе до "результату, який хотів би бачити Володимир Путін, а саме: Сполучені Штати не виконають свою відповідальність".

Салліван також додав, що "реальність така, що Путін щодня виграє від того, що Україна не отримує необхідних ресурсів, і Україна страждає".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Віра Путіна в те, що США припинять допомагати Україні, підтверджується" – ексочільник ЦРУ 5.00 5 2
Політика / Світ
28.02.2024 322
Еще материалы раздела «Світ»