<
НОВИНИ ДНЯ: Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
28.02.2024 580

Хто кращий – Сирський чи Залужний: генерал зі США оцінив зміну військового командування в Україні

Генерал Кларк наголосив, що Сирський має "дуже успішну історію військового командувача".

f6b014fd4285b3ab7ffa22ada3c8b48a_28.02.24

Генерал Валерій Залужний був дуже ефективним головнокомандувачем ЗСУ, проте його наступник Олександр Сирський – нічим не гірший. Пише ТСН. 

Таку думку висловив колишній головнокомандувач сил НАТО в Європі генерал Веслі Кларк в інтерв'ю Liga.net.

"Генерал Залужний був дуже ефективним головнокомандувачем Збройних Сил. На Заході ніхто не очікував, що Україна виживе. Генерал Сирський – не гірший. Ми ще не зустрічалися. Але, здається, він має дуже успішну історію військового командувача", – сказав Кларк.

Раніше генерал Веслі Кларк заявив, що амбіції Путіна не обмежуються захопленням України і якщо українці програють, наступною жертвою агресії можуть стати країни Балтії, або Польща, або Грузія.

Також він пояснив, що саме може змінити перебіг подій на полі бою і наголосив, що росіяни "теж не дурні".

Нагадаємо, що 8 лютого, президент Вололодимир Зеленський призначив новим головнокомандувачем ЗСУ генерала Олександра Сирського, звільнивши попереднього головкома Валерія Залужного.

Оценка материала:

5.00 / 3
Хто кращий – Сирський чи Залужний: генерал зі США оцінив зміну військового командування в Україні 5.00 5 3
Політика / Україна
28.02.2024 580
Еще материалы раздела «Україна»