НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Росія
28.02.2024 1334

У Путіна відреагували на можливе введення військ НАТО до України

У Москві знову заговорили про неминучість зіткнення РФ і Альянсу.

a31e169123c08332b164e7242d08c6cb_28.02.24

У Кремлі заявили, мовляв, звернули увагу на заяву президента Франції Еммануеля Макрона про можливість відправлення військ країн Заходу до України. Пише ТСН. 

Про це повідомив речник президента-диктатора РФ Дмитро Пєсков.

За його словами, Москві відомо про те, що в Європі обговорювалася тема відправлення іноземних військових до України.

"Якщо це станеться, то доведеться говорити не про ймовірність, а про неминучість прямого зіткнення Росії та НАТО", - вважає прессекретар російського диктатора.

Пєсков також зауважив, мовляв, обговорення на Заході можливості відправлення військ до України - "важливий та новий елемент".

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон заявив про можливі війська НАТО в Україні. Станом на ранок 27 лютого у НАТО не прокоментували заяви західних лідерів. Втім, деякі члени Альянсу і ЄС все ж розглядають таку можливість.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Путіна відреагували на можливе введення військ НАТО до України 5.00 5 3
Політика / Росія
28.02.2024 1334
Еще материалы раздела «Росія»