<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Політика
Світ
29.02.2024 256

"Путін втрачає свою легітимність": російський опозиціонер про політичні зміни в Росії

У російських еліт та суспільства має існувати альтернативна влада.

04494dad4aba5c151a1aa9a7291bb225_29.02.24

Сьогодні потрібно ставити питання політичних змін в Росії. Володимир Путін втрачає свою легітимність. Пише ТСН. 

Про це сказав російський опозиціонер Ілля Пономарьов в ефірі телеканалу "Еспресо".

Треба створювати нову російську владу

За його словами, шлях до перемоги України простий – це постачання зброї, фінансова допомога, збільшення підтримки з боку Заходу, але є певна втомленість у США та Європі. Наразі Україна має багато проблем з останнім пакетом допомоги від США.

"Саме тому потрібно ставити питання політичних змін в Росії. Президент Зеленський на Мюнхенській безпековій конференції відверто сказав, що не треба відмовлятися від ідеї повалення російської влади, не треба боятися цієї теми", – наголосив опозиціонер.

Як зазначив Пономарьов, потрібно створювати нову російську владу через те, що Путін втрачає свою легітимність на так званих виборах, які відбудуться 17 березня 2024 року. Навіть за російським законодавством він припинить своє існування як президент Росії.

"Також потрібно давати відповіді й на інші питання: якщо Путін не є легітимним, то хто є? Потрібно створювати таку тіньову владу, яка буде зрозумілою для російських еліт та російського суспільства як альтернативна влада. Щоб люди могли зробити свідомий вибір", – резюмував Ілля Пономарьов.

Раніше на Заході раптово заговорили про ймовірність відправки військ НАТО до України.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін втрачає свою легітимність": російський опозиціонер про політичні зміни в Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
29.02.2024 256
Еще материалы раздела «Світ»