<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Політика
Світ
29.02.2024 244

"Вибори" в Росії: у США прокоментували майбутнє "голосування"

Міллер відмовився коментувати вбивство Навального.

63ec39abddab285d3952e3e3e4b5c4ac_29.02.24

У Сполучених Штатах Америки вважають, що президентські "вибори" в Російській Федерації не будуть вільними та чесними. Пише ТСН. 

Про це на брифінгу заявив спікер Державного департаменту Метью Міллер.

"Я не думаю, що когось у світі має здивувати те, що ці вибори не будуть вільними та чесними", - наголосив він.

Зазначається, що під час брифінгу журналісти запитали, чи має Держдеп позицію щодо майбутніх "виборів" у росіян з огляду на смерть дисидента Олексія Навального у в'язниці та недопуск до голосування "опозиційного кандидата" Бориса Надєждіна.

До слова, Міллер відмовився коментувати вбивство Навального, який "був близький до звільнення під час обміну полоненими". За його словами, у США вважають, що "Володимир Путін і російський уряд відповідальні за його смерть".

Нагадаємо, раніше помічник держсекретаря Сполучених Штатів з питань Європи та Євразії Джеймс О'Браєн заявляв, що РФ продовжуватиме воювати проти України - допоки не побачить результати президентських виборів у США.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вибори" в Росії: у США прокоментували майбутнє "голосування" 5.00 5 2
Політика / Світ
29.02.2024 244
Еще материалы раздела «Світ»