<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.02.2024 280

Роботодавців зобов’язали індексувати зарплати українців на рівень інфляції

Роботодавці з 2024 року знову зобов’язані індексувати зарплати на рівень інфляції. Це передбачено статтею 39 закону "Про державний бюджет України на 2024 рік".

Про це повідомляє пресслужба Держпраці.

Як зазначається в повідомленні, у 2023 році роботодавці були звільнені від обов’язку нараховувати індексацію заробітної плати працівникам.

Згідно з законом про держбюджет, обчислення індексу споживчих цін для індексації грошових доходів населення провадиться наростаючим підсумком, починаючи з 1 січня 2024 року.

"Отже, в нинішньому році право на проведення індексації заробітної плати працівників поновлюється", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Роботодавців зобов’язали індексувати зарплати українців на рівень інфляції 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
28.02.2024 280
Еще материалы раздела «Економіка»