<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Росія
29.02.2024 276

Стало відомо, де і коли поховають Навального

Політика поховають 1 березня в російській столиці.

Російського опозиціонера Олексія Навального, який помер 16 лютого, поховають 1 березня на Борисівському цвинтарі в Москві. Пише ТСН. 

Про це повідомила речниця політика Кіра Ярмиш у мережі Х.

"Відспівування Олексія відбудеться в церкві ікони Божої Матері "Втамуй мої печалі" в Мар'їно 1 березня о 14:00. Приходьте заздалегідь. Похорон пройде на Борисівському цвинтарі", - написала Ярмиш.

Зазначається, що опозиціонера планували поховати 29 лютого. Втім, за словами директора Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова, виникло чимало перепон. Так, на завтра заплановане послання Федеральним зборам президента-диктатора РФ Володимира Путіна, а тому "швидко з'ясувалося, що на 29 лютого немає жодної людини, яка могла б викопати могилу".

Втім, навіть коли прощання запланували на 1 березня, також виникали умови. Зокрема, щоб був "тихий сімейний похорон із прощанням на Хованському цвинтарі".

Вбивство Навального

16 лютого стало відомо, що Олексій Навальний помер у російській колонії. Йому начебто стало зле під час прогулянки, він знепритомнів. Медики не змогли допомогти.

Представники російського опозиціонера зробили офіційну заяву, що Навального вбили 16 лютого о 14:17 за місцевим часом. Зокрема, Юлія Навальна повідомила, що знає, "через що конкретно Путін убив Олексія".

У Кремлі на звинувачення вдови Навального відреагували. Речник диктатора РФ Дмитро Пєсков назвав безпідставними звинувачення Юлії Навальної. Мовляв, в адміністрації Путіна нема коментарів з цього приводу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, де і коли поховають Навального 5.00 5 2
Політика / Росія
29.02.2024 276
Еще материалы раздела «Росія»