НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
28.02.2024 522

Буданов: або розвал РФ, або «ранок 24 лютого 2022 року» повторюватиметься регулярно

Програма-максимум для України у війні проти РФ – це розвал країни-терористки, інакше «ранок 24 лютого 2022 року» повторюватиметься регулярно.

Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю NV.

«Звичайно, програма-максимум для нас – не лише вихід на наші конституційні кордони, але й повний розвал країни-окупанта, який в силу розмірів території ворога може відбутися лише зсередини. Але цьому процесу ми маємо максимально сприяти своєю думкою, своєю зброєю, своєю дипломатією, своєю розвідкою. За інших обставин ранок 24 лютого 2022 року для України буде повторюватися з регулярною періодичністю», – зазначив Буданов.

За його словами, напади продовжуватимуться, адже саме існування української нації та української держави вже майже 400 років «стоїть поперек горла російському диктатору та його холопам».

Оценка материала:

5.00 / 3
Буданов: або розвал РФ, або «ранок 24 лютого 2022 року» повторюватиметься регулярно 5.00 5 3
Політика / Україна
28.02.2024 522
Еще материалы раздела «Україна»