<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJ  Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав  Міжнародні та державні свята в липні 2024 року: чи можна чекати на додаткові вихідні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погодивсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2024 272

Сирський заявив про складну ситуацію на фронті: росіяни активно наступають

Головком заявив про прорахунки в роботі окремих командирів.

350c3d2fb85a1afd672f3af347ba2f96_01.03.24

Ситуація в районі проведення операції Сил оборони України залишається складною. Окупаційна армія РФ продовжує активні наступальні дії на багатьох напрямках лінії фронту. Пише ТСН. 

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

"Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках, де російські штурмові підрозділи намагаються прорвати оборону наших військ і захопити населені пункти Тоненьке, Орлівка, Семенівка, Бердичі, Красногорівка. Тривають жорсткі бої в районах Вербове та Роботине, над якими ворог намагається повернути контроль", - наголосив головком.

За словами Сирського, під час роботи в окремих командирів було виявлено певні прорахунки у володінні обстановкою та оцінці противника. Це, наголосив командувач ЗСУ, безпосередньо вплинуло на стійкість оборони на окремих напрямках.

"Мною було вжито всіх заходів для виправлення ситуації на місці, з виділенням додаткового ресурсу боєприпасів та матеріальних засобів, а також необхідних резервів", - додав він.

Сирський також відзначив героїзм військовослужбовців Третьої штурмової та 25 окремої повітряно-десантної бригад, які "сміливими та рішучими діями вибили противника, який прорвався на околицю Орлівки".

Нагадаємо, командувач збройних сил Великої Британії адмірал Тоні Радакін попередив про важке становище на фронті для ЗСУ. Він вважає, що ЗСУ знадобиться деякий час, аби знову отримати ініціативу на полі бою у війні з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський заявив про складну ситуацію на фронті: росіяни активно наступають 5.00 5 2
Політика / Україна
01.03.2024 272
Еще материалы раздела «Україна»