НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
01.03.2024 1656

Путін твердо заявив про намір продовжувати війну проти України: що він сказав

Що цікаво, президент РФ назвав війну "війноюю".

efaa9f8adbf9439f4271a85016c3933c_01.03.24

Президент Росії Володимир Путін заявив, що "ми зробимо все", щоб вирішити всі завдання "спеціальної військової операції" в Україні. Пише ТСН. 

Про це господар Кремля сказав під час звернення 29 лютого.

Путін узявся вихваляти свої війська, стверджуючи, що їхні бойові можливості багаторазово збільшилися.

За його словами, російські частини "міцно володіють ініціативою" на полі бою, наступають на цілій низці оперативних напрямків та "звільняють" нові території.

"Не ми розпочали цю війну на Донбасі. Але, як уже неодноразово говорив, ми зробимо все, щоб її закінчити, викорінити нацизм, вирішити всі завдання "спеціальної військової операції", – наголосив президент РФ.

Зауважимо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський цього ж дня повідомив про складну ситуацію на фронті. Російські війська продовжують активні наступальні дії на багатьох напрямках.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін твердо заявив про намір продовжувати війну проти України: що він сказав 5.00 5 3
Політика / Світ
01.03.2024 1656
Еще материалы раздела «Світ»