<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Політика
Світ
01.03.2024 1608

Путін твердо заявив про намір продовжувати війну проти України: що він сказав

Що цікаво, президент РФ назвав війну "війноюю".

efaa9f8adbf9439f4271a85016c3933c_01.03.24

Президент Росії Володимир Путін заявив, що "ми зробимо все", щоб вирішити всі завдання "спеціальної військової операції" в Україні. Пише ТСН. 

Про це господар Кремля сказав під час звернення 29 лютого.

Путін узявся вихваляти свої війська, стверджуючи, що їхні бойові можливості багаторазово збільшилися.

За його словами, російські частини "міцно володіють ініціативою" на полі бою, наступають на цілій низці оперативних напрямків та "звільняють" нові території.

"Не ми розпочали цю війну на Донбасі. Але, як уже неодноразово говорив, ми зробимо все, щоб її закінчити, викорінити нацизм, вирішити всі завдання "спеціальної військової операції", – наголосив президент РФ.

Зауважимо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський цього ж дня повідомив про складну ситуацію на фронті. Російські війська продовжують активні наступальні дії на багатьох напрямках.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін твердо заявив про намір продовжувати війну проти України: що він сказав 5.00 5 3
Політика / Світ
01.03.2024 1608
Еще материалы раздела «Світ»