НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2024 307

Буданов розповів, чи були розбіжності між Зеленським і Залужним

Розвідник наголосив, що один був підлеглим іншого.

Очільник українського ГУР Кирило Буданов висловив сумнів, що між президентом Володимиром Зеленським та колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним виникли якісь розбіжності. Пише ТСН. 

Таку думку головний український розвідник висловив в інтерв'ю CBC News.

За його словами, між президентом і воєначальником навряд чи можуть бути особисті розбіжності. Адже, наголосив Буданов, один є підлеглим іншого.

Видання CBC News зауважує, що очільник розвідки "натякнув", що Зеленський ухвалив правильне рішення замінити Залужного.

"Якщо все добре, все чудово і все зроблено правильно, то чому ми перебуваємо в тій ситуації, в якій перебуваємо?", - зауважив Кирило Буданов.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський пояснив, чому звільнив головкома Валерія Залужного. З його слів, йдеться про перезавантаження, перебудова та зміна менеджменту військового командування.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов розповів, чи були розбіжності між Зеленським і Залужним 5.00 5 2
Політика / Україна
01.03.2024 307
Еще материалы раздела «Україна»