<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2024 268

Буданов розповів, чи були розбіжності між Зеленським і Залужним

Розвідник наголосив, що один був підлеглим іншого.

Очільник українського ГУР Кирило Буданов висловив сумнів, що між президентом Володимиром Зеленським та колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним виникли якісь розбіжності. Пише ТСН. 

Таку думку головний український розвідник висловив в інтерв'ю CBC News.

За його словами, між президентом і воєначальником навряд чи можуть бути особисті розбіжності. Адже, наголосив Буданов, один є підлеглим іншого.

Видання CBC News зауважує, що очільник розвідки "натякнув", що Зеленський ухвалив правильне рішення замінити Залужного.

"Якщо все добре, все чудово і все зроблено правильно, то чому ми перебуваємо в тій ситуації, в якій перебуваємо?", - зауважив Кирило Буданов.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський пояснив, чому звільнив головкома Валерія Залужного. З його слів, йдеться про перезавантаження, перебудова та зміна менеджменту військового командування.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов розповів, чи були розбіжності між Зеленським і Залужним 5.00 5 2
Політика / Україна
01.03.2024 268
Еще материалы раздела «Україна»