<
НОВИНИ ДНЯ: Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку  Пікнік скасовується? Детальний прогноз погоди в Україні на вихідні  Коли Україна стане членом НАТО – прогноз посла Німеччини  Чи буде Зеленський легітимним президентом після 21 травня: відповідь очільника Мін'юсту  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  В Україні "обмежено придатних" більше не буде: що це означає всі новини дня
Політика
Європа
01.03.2024 795

Туск відреагував на послання диктатора Путіна до росіян

Прем'єр наголошує, що РФ нав’язує світові "гонку озброєнь".

10bf33cef7304a12d0c6586d6148e78d_01.03.24

Польський прем’єр-міністр Дональд Туск вважає, що всі заяви президента-диктатора Росії Володимира Путіна варто сприймати як його реальні наміри.

Таку думку вислови Туск, коментуючи заяви кремлівського "фюрера" в посланні до Федеральних зборів, повідомляє Onet. Пише ТСН. 

"Не лише агресивну риторику, але й рішення, які анонсував Путін – щодо збільшення самодостатності Росії, переведення економіки на воєнні рейки, модернізації армії, – все це треба сприймати абсолютно серйозно. Європа має розуміти, що "гонка озброєнь", яку Росія нав’язує світові, зобов’язує Захід прокидатися і готуватися з військового погляду до потенційних загроз, – наголосив він.

Очільник польського уряду додав, що Європейський Союз повинен ухвалювати рішення, які врівноважать військовий потенціал РФ і зроблять Європу "краще готовою до поганих сценаріїв".

Як повідомлялося, під час звернення 29 лютого президент-диктатор Росії Володимир Путін твердо заявив про намір продовжувати війну проти України. За його словами, "зробимо все", щоб вирішити всі завдання "спеціальної військової операції".

Оценка материала:

5.00 / 3
Туск відреагував на послання диктатора Путіна до росіян 5.00 5 3
Політика / Європа
01.03.2024 795
Еще материалы раздела «Європа»