<
НОВИНИ ДНЯ: Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги СШАвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
01.03.2024 620

“Найтупіше, що я чув”: Карлсон несподівано прокоментував своє інтерв’ю з Путіним

Такер Карлсон зробив несподівану заяву, яка, вочевидь, не сподобається кремлівським пропагандистам.

479a3e52b893623054b0a05c60ff91e4_01.03.24

Скандальний американський екстелеведучий Такер Карлсон, якого нещодавно використали російські пропагандисти для понад двогодинної розмови з президентом держави-агресорки Володимиром Путіним, заявив, що так і не зрозумів з інтерв’ю господаря Кремля, чому українців потрібно “денацифікувати”.

Про це він сказав у подкасті іншого американського журналіста Лекса Фрідмана. Пише ТСН. 

В цій розмові, яка тривала навіть довше, ніж інтерв’ю Путіна, Такер Карлсон зробив несподівану заяву, яка, вочевидь, не сподобається кремлівським пропагандистам.

Фрідман поцікавився у колеги, що той думає про спроби російського диктатора виправдати вторгнення до України необхідністю провести "денацифікацію".

"Мені вкрай не сподобалася вся та частина розмови з Путіним, у якій він просто намагався очорнити Україну. Це найтупіша річ, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що означає "денацифікація". Не існує жодного нацистського руху 2024 року. Називати українців нацистами – це якось дуже по-дитячому", – сказав він.

Журналіст додав, що російський диктатор просто ненавидить українців як народ, як націю, і намагається виправдати себе.

“Історичну” частину розмови з Путіним, зокрема його екскурси у стародавні часи Рюрика, Такер Карлсон навіть не прокоментував.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін під час свого інтерв'ю американському провокатору Такеру Карлсону майже пів години розповідав вигадану "історію України".

Оценка материала:

5.00 / 3
“Найтупіше, що я чув”: Карлсон несподівано прокоментував своє інтерв’ю з Путіним 5.00 5 3
Кабінет директора / Ранкова кава
01.03.2024 620
Еще материалы раздела «Ранкова кава»