<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Європа
01.03.2024 307

Макрон назвав "продуманою" свою заяву про введення західних військ до України

Президент Франції відмовився давати ширші "геополітичні коментарі" на цю тему.

72e8b3db2545a8483c5ef58949f2d944_01.03.24

У четвер, 29 лютого, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що кожне його слово про війну в Україні є “зваженим і продуманим”. Пише ТСН. 

Про це він говорив на урочистому відкритті Олімпійського селища в паризькому передмісті Сен-Дені, повідомляє видання Le Monde.

На початку тижня французький президент викликав значний резонанс своєю заявою про те, що відправлення західних військ до України “не виключене”.

“Це дуже серйозні теми. Кожне слово, яке я кажу на цю тему, зважене, продумане і виміряне”, – наголосив Макрон, коментуючи свою попередню заяву.

Водночас президент Франції відмовився давати будь-які інші "геополітичні коментарі" в цьому контексті, заявивши, що Олімпійське селище – “не місце" для цього і що "спорт повинен нести єдність і мир".

Нагадаємо, з приводу заяви французького лідера президент України Володимир Зеленський зазначив, що будь-які ініціативи світових лідерів, спрямовані на посилення України у відбитті агресії РФ, будуть хорошими для всього світу. Тим часом президент Росії Володимир Путін традиційно пригрозив країнам Заходу ядерними ударами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Макрон назвав "продуманою" свою заяву про введення західних військ до України 5.00 5 2
Політика / Європа
01.03.2024 307
Еще материалы раздела «Європа»