<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2024 341

Російський пропагандист розкрив втрати окупантів під Авдіївкою

Правда про величезні втрати російських окупантів під Авдіївкою просочується у відкриті джерела.

ba5d720747f5cf2138e57955ccfecf6c_01.03.24

Російські пропагандисти опублікували лист дружин загиблих окупантів. Там йдеться про масові втрати росіян на Авдіївському напрямку. Пише ТСН. 

Про це повідомив журналіст та блогер Денис Казанський.

За його словами, правда про величезні втрати російських окупантів під Авдіївкою просочується у відкриті джерела.

“Друг Гіркіна, російський Z-блогер Лев Вершинін, опублікував лист дружин загиблих російських військових, у яких йдеться про кількість жертв. Наприклад, у полку 1015 від 2300 осіб залишилося лише 30. І така ситуація не тільки в цьому полку. За словами Вершиніна, мобілізованих кидали на забій без підготовки”, - розповів Денис Казанський.

Нагадаємо, що росіяни намагаються захопити два населені пункти під Бахмутом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський пропагандист розкрив втрати окупантів під Авдіївкою 5.00 5 2
Політика / Україна
01.03.2024 341
Еще материалы раздела «Україна»