<
НОВИНИ ДНЯ: Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurusвсі новини дня
Політика
Світ
02.03.2024 256

Абсолютно здоровий: лікар Байдена розвіяв міфи про нездатність виконувати обовʼязки президента

Лікар зазначив, що Байден здоровий, активний, міцний 81-річний чоловік.

9ff5f86ca27f9b1c88a2d18f79dccfb2_02.03.24

Президент Сполучених Штатів Джо Байден здатен виконувати свої обовʼязки, заявив його лікар після щорічного медогляду. Пише ТСН. 

Про це йдеться у звіті про медичний огляд Джо Байдена.

Цей звіт, ймовірно, стане останнім повідомленням про стан здоровʼя голови Білого дому перед виборами в листопаді.

Лікар Кевін О'Коннор заявив, що немає "жодних нових проблем" зі здоров'ям президента, виявлених під час цьогорічного медогляду.

"Президент почувається добре, і цьогорічний медогляд не виявив жодних нових проблем. Він продовжує бути здатним до виконання обов'язків і повністю виконує всі свої обов'язки без будь-яких винятків або пристосувань", – написав О'Коннор.

Крім того, лікар зазначив, що Байден "здоровий, активний, міцний 81-річний чоловік, який залишається здатним для успішного виконання обов'язків президента, включаючи обов'язки глави виконавчої влади, глави держави і верховного головнокомандувача".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Джо Байден заявив, що наслідки бездіяльності Конгресу у питанні допомоги Україні жахливі.

Крім того, ми раніше інформували, що президент України Володимир Зеленський поговорив телефоном із президентом США Джозефом Байденом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Абсолютно здоровий: лікар Байдена розвіяв міфи про нездатність виконувати обовʼязки президента 5.00 5 2
Політика / Світ
02.03.2024 256
Еще материалы раздела «Світ»