<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними карткамивсі новини дня
Політика
Росія
02.03.2024 272

В Росії це може бути востаннє: журналіст зробив цікаве припущення щодо похорону Навального

Олексія Навального поховали 1 березня 2024 року.

8ccd6be9bbec798d49e83262749e9433_02.03.24

Російського опозиціонера Олексій Навального поховали у Москві 1 березня 2024 року на Борисівському кладовищі. На прощання з політиком прийшло багато людей. Пише ТСН. 

Як припустив оглядач Bild Юліан Репке, похорон Олексія Навального може стати останнім мітингом у Росії.

"Тисячі людей кинули виклик загрозам та можливим арештам з боку путінського режиму, щоб попрощатися з останнім ліберальним супротивником диктатора. Через одну присутність поблизу храму та цвинтаря вони ризикують роботою, свободою і, можливо, навіть життям… Похорон Олексія Навального може стати для них останнім шансом публічно продемонструвати, що є інша Росія і що не всі в Москві капітулювали перед диктатором Путіним", - припустив журналіст.

Він додав, що після початку війни в Україні, в Росії різко посилилися внутрішні репресіїі почалися заборони на демонстрації.

Навіть найобережніша критика, навіть у приватному порядку, переслідується та суворо карається режимом. Саме тому сьогодні, ймовірно, був останній масовий квазімітінг проти режиму Путіна, який не припинено в зародку секретними службами, спецназом та бандитами", - резюмував оглядач.

Нагадаємо, у Кремлі пригрозили учасникам акцій у день похорону Навального.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії це може бути востаннє: журналіст зробив цікаве припущення щодо похорону Навального 5.00 5 2
Політика / Росія
02.03.2024 272
Еще материалы раздела «Росія»