<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"всі новини дня
Політика
Росія
02.03.2024 600

У Кремлі пригрозили учасникам акцій у день похорону Навального

Пєсков каже, що йому нічого сказати рідним опозиціонера.

80982e416742dceacebf5dc5dd28966e_02.03.24

У Кремлі заявили, мовляв, не мають що сказати рідним російського опозиціонера Олексія Навального в день його похорону, 1 березня, та навіть пригрозили учасникам акцій. Пише ТСН. 

Про це заявив прессекретар російського президента-диктатора Дмитро Пєсков, повідомляє ВВС.

Відповідаючи на запитання, чи може Кремль дати оцінку діяльності Навального, Пєсков сказав: "Ні, не може".

Крім того, речник Кремля заявив, що учасники несанкціонованих акцій у день похорону Навального "нестимуть відповідальність за законом".

Як повідомлялося, сьогодні, 1 березня, в Москві прощаються з Олексієм Навальним. Присутні зустріли катафалк із тілом політика оплесками та вигуками "Навальний!", "Ти не боявся, і ми не боїмося!", "Героям слава!".

Нагадаємо,16 лютого стало відомо, що Олексій Навальний помер у російській колонії. Йому начебто стало зле під час прогулянки, він знепритомнів. Медики не змогли допомогти.

Представники російського опозиціонера зробили офіційну заяву, що Навального вбили 16 лютого о 14:17 за місцевим часом. Зокрема, Юлія Навальна повідомила, що знає, "через що конкретно Путін убив Олексія".

Оценка материала:

5.00 / 3
У Кремлі пригрозили учасникам акцій у день похорону Навального 5.00 5 3
Політика / Росія
02.03.2024 600
Еще материалы раздела «Росія»